DE GENOMINEERDEN

De jury van de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar heeft in november 2018 de kanshebbende ondernemers geselecteerd en bezocht. Tijdens de bezoeken is met de ondernemers gesproken hoe zij het thema ‘Veerkracht tonen!’ hebben toegepast binnen hun onderneming. Bijvoorbeeld door succesvol in te spelen op trends, door tegenslagen om te zetten in daadkracht, door slagvaardig vernieuwing in te zetten of door slimme partnerships aan te gaan.

Tijdens de feestavond presenteerden we de kandidaten met korte filmpjes aan het publiek. De jury heeft zowel voor Ekkersrijt als voor Son en Breugel een top-3 gemaakt van ondernemers die in aanmerking komen voor de titels van Ondernemer van het Jaar 2018 (op alfabetische volgorde van de bedrijfsnamen):

Kanshebbers Ondernemer van het Jaar 2018 in Son en Breugel:


Kanshebbers Ondernemer van het Jaar 2018 op Ekkersrijt:


Start-up

De Rabobank Het Groene Woud Zuid heeft de starter van het jaar gekozen en maakte de winnaar bekend tijdens de Ondernemersavond op zaterdag 9 februari 2019 in de feesttent op het Kerkplein. De Rabobank ondersteunt deze prijs met een jaar lang begeleiding door hun financiƫle specialisten.